Utbildning

Utbildning

Är du intresserad av utbildning i någon av de produkter vi marknadsför? Oavsett om du är en van användare eller nybörjare finns det utbildning. Om det är ett nytt verktyg/produkt för användaren (na) så kan vi ordna utbildning för att komma igång snabbare. För en mer avancera användare kan till exempel ett tips- och tricks eller en mer avancerad nivå hjälpa till er till nästa nivå och ge möjlighet till bättre utnyttjande av programmet.

Vi kan erbjuder öppna utbildningsdagar och arrangerar så att utbildare kan komma till er i era lokaler och hålla utbildning utifrån ert situation och ert behov.

Kontakta oss om du har frågor och för att få mer information om vilken utbildning som erbjuds och kan ordnas för vilken produkt samt få en offert. 

Demo

Har du laddat ned och provat en demo av produkten som du är intresserad av och du har frågor och vill veta mer, kontakta oss så att vi kan hitta en lösning för ytterligare demonstration av verktyget.


Utbildning Minitab

Minitabs utbildningar är uppdelade i två serier Tillverkning och Tjänster. Båda serierna täcker liknande statistiska metoder men deras kursmaterial använder olika exempel. Att välja kurser i serien som bäst återspeglar det arbete du gör kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av vår utbildning. 

Minitab's lineup of products helps customers to spot trends, solve problems, and discover valuable insights in their data.

Learn how our products can help your organization drive revenues and cost reduction, enhance quality, boost customer satisfaction, and increase effectiveness.