På gång

Senaste blogginlägg 

Bli först att läsa våra nyheter!
 Nya produkter, versioner, events och annat på gång...


Minitab Statistical Software. Version 20.3 släpptes den 23 juni 2021. Den senaste punktversionen innehåller följande funktionaliteter och bug fixes. Vi rekommenderar alla användare på giltig licens att uppdatera.

Norsys Technology är sponsor på Kvalitetsmagasinet Live 9 oktober. Nu har du möjlighet att vara med på utlottning av två deltagarbiljetter. Om du beställer en uppgradering eller ny licens av Minitab 19 senast den 1 oktober 2019 och samtidigt ger en kort feedback på vad du tycker om den nya versionen så är du med i utlottningen. Kontakta oss för...

Minitab® 19 Statistical Software är nu tillgänglig! Och din organisation kan vara berättigad till en kostnadsfri uppgradering. Kontakta din licenskoordinator för att få reda på om din organisation är kvalificerad för en uppgradering.

Få mer information om hur Minitab 19 är bättre än vad du tidigare använt. Snabbare analys, enklare navigering och en mängd uppdateringar som hjälper dig att ta dina beslut baserat på data. Minitab´s experter kommer att visa senaste uppdateringarna och visar dig hur du får ut det mesta av Minitab 19.

Nyligen hemkommen från möte med Minitab Sarl i Paris. Spännande nyheter på gång med MInitab 19 inom kort. Bättre beslut och snabbare resultat genom bättre prestanda och ännu lättare att praktiskt arbeta med dina analyser. Registrera dig för vårt Nyhetsbrev så blir du uppdaterad på senaste nytt.

Kvalitestmagasinet Live den 29-30 november 2018 och Norsys Technology AB var en av utställarna och medverkade med Minitabs produkter Minitab® 18, Companion by Minitab och Quality Trainer®. Temat för konferensen var "Professionellt Kvalitetsarbete i praktiken".

Bli först att läsa våra nyheter!