Nytt i Minitab®19 tillhandahåller de verktyg du behöver för att analysera data och lösningar på dina tuffaste affärsproblem. 

Minitab nu med CART®

Minitab 19 - ett kraftfullt statistiskt analysverktyg. Förutse. Visualisera. Analysera och dra nytta av den kraft som din data kan ge. Med hjälp av er data kan ni ta viktiga affärsbeslut och eliminera kostnader och förutse utfall och korrigera innan det har hänt. I den senaste releasen av Minitab 19, lades CART® till, Classification & Regression Tree. 

Minitab folder ladda ner


Minitab®19

Statistisk analys, visualiseringar, prediktiv och förbättringsanalys, möjliggör datastyrt beslutsfattande. Oavsett statistisk bakgrund kan Minitab ge en organisation möjlighet att förutsäga utfall, utforma bättre produkter och förbättra resultaten, lättanvänd programvara och ett supportnätverk av statistikexperter

Snabbare...

De nyaste funktionerna ger användarna bättre beslutsfattande möjligheter för både den erfarna användaren och nya Minitab-användare.

Bättre...

Högre prestanda för att behandla större mängder data. Få värdefulla insikter i dina data, snabbare.

Lättare...

Lättare än någonsin. Ett nytt intuitivt gränssnitt och Minitabs assistent kan enkelt vägleda dig genom din dataanalys. Branschledande tekniskt stöd och utbildning finns tillgängliga för att hjälpa dig på vägen.

Analysera stora och små mängder data med det förenklade gränssnittet och nya kraftfulla funktioner. 

Nya statistiska funktioner för DOE (Design of Experiments), stegvis regression och normala förbättringar för att underlätta fördjupad dataanalys.
Hantera och organisera dina projekt med den flexibilitet du behöver. Med den nya navigatörsfunktionen kan du gruppera resultat/analys med hjälp av kalkylblad och sortera alfabetiskt eller köras på beställning. Ny split view-funktionen låter dig enkelt jämföra flera analyser sida vid sida.

Utför din dataanalys snabbare


Algoritmförbättringar innebär att du får resultat snabbare


32-bit eller 64-bit versionHa alltid tillgång till de senaste utfallet med tillgång till senaste uppdatering när datasetet uppdateras


Automatisera rutinanalyser med bekväm och användarvänlig åtkomst till command line

Lättare än någonsin: Minska inlärningskurvan för dataanalys med 

Minitab 19®

Minitab´s Assistent

Du behöver inte vara en statistikexpert för att få insikten du behöver från dina data. Minitabs Assistant är en inbyggd interaktiv funktion som guidar dig genom din analys och hjälper dig till och med att tolka och presentera resultat. Inte alla använder dataanalys varje dag - för sällsynta eller nya användare kan Minitabs Assistant-funktion hjälpa.

Utbildning och Support

Mintiab´s Industri-ledande support och utbildning gör ditt liv enklare. Få bättre insikt och förbättra kvaliteten på dina produkter och tjänster genom utbildning. Hör av er så berättar vi mer.  Teknisk användarsupport - till den senaste versionen av Minitab´s programvara, av utbildade statistiker som kan vägleda dig genom analysverktygen i Minitab för att förbättra dina analytiska möjligheter. Minitab Teknisk support här . 

Quality Trainer® Online utbildning, en omfattande kurs i statistik med de mest använda statistiska verktygen. 

Quality Trainer* - passar för den som är nyanställd eller behöver repetera statistik. Animerade lektioner, Quizz och hands-on övningar för utbildning i statistik och användning av Minitab Statistical Software. 

*Quality Trainer säljs separat.


Minitab®19 supportdokument

Här kan du ladda ner Mintiab Getting Started with Minitab 19

Minitab 19 Installation Guide - komplett guide för installation av Multi-User Licens och Singel User Licens

Systemkrav för Minitab® 19
För Singel User och Multi-User Licens

Processförbättringsarbetet blev lite lättare

med Companion av Minitab®: 

Skicka utdata från Minitab Statistical Software direkt till Companion by Minitab.* Sätt in Minitab Statistical Software-projekt direkt från din Companion och uppdateringar sparas i ditt Companion-projekt. Importera Monte Carlo-simuleringsmodeller som skapats i Minitab Statistical Software till Companion.

*Companion by Minitab säljs separat.